LOMAT BV
Wandtegels

Voor wandtegels kan LOMAT BV u al het volgende aanbod weergeven:

Mozaïek: De populariteit van mozaïek tegels is al generaties lang van toepassing. In de Griekse en Romeinse tijd werden deze kleurrijke steentjes al gebruikt om vloeren en wanden van de mooiste patronen en afbeeldingen te voorzien. Vandaag de dag zijn mozaïek tegels nog steeds erg geliefd. Het is een eenvoudige manier om je interieur een persoonlijk tintje te geven en bepaalde onderdelen te accentueren. Wil jij jouw vloertegels, badkamertegels of wandtegels van een bijzonder patroon voorzien? Contacteer LOMAT BV dan zeker voor meer uitleg.

Metrotegels: De metrotegels zijn een klassieker binnen de tegelindustrie. Hun uitstraling past in moderne, maar ook landelijke woningen. De tegels zijn herkenbaar door de typisch afhellende boordjes. Dit heeft met hun oorsprong te maken. De tegels werden voor het eerst gebruikt in de Franse metro, de tegels werden zo ontworpen dat het licht goed verspreid werd in de donkere tunnels. Ook de witte kleur is typisch voor deze tegels. Als je wit te neutraal vindt, kan je ook kiezen voor andere kleuren.

Keramische: Bij de nieuwe generatie keramische tegels wordt er gewerkt met hele smalle voegen wat een heel strak en modern effect geeft. Dit is mogelijk doordat deze tegels met een rechte kant worden afgewerkt. (gerectificeerde afwerking) Schrikt natuursteen of parket u af qua onderhoud? Geen probleem. Wij bieden u de ideale oplossing!

Realisaties
Bekijk enkele van onze projecten:
Tegelwerken

Tegelwerken

Tegelwerken

Graag een offerte gewenst? Vraag offerte aan

Graag een afspraak gewenst?

Contacteer Steve: 0477/24.28.32