LOMAT BV
Vloerwerken

Voor vloerwerken bent u bij LOMAT BV aan het juiste adres!

U kan voor de volgende werken rond vloeren bij ons terecht:

Keramische vloertegels: De ideale oplossing voor elke ruimte! Zeer sterk materiaal in vele kleuren en afmetingen en niet onbelangrijk: heel gemakkelijk in onderhoud.
Als u de ruimte groter wil doen lijken neemt u best ook een grote tegel. Hoe meer voegen, hoe drukker de ruimte kan tonen. Qua kleur neemt u best lichtere tinten als u de ruimte groter wil doen lijken.

Parketimitatie: Het ziet er uit als echt parket. Het is bijna niet meer te onderscheiden van echte houten vloeren, en toch is het gemaakt uit keramiek! Deze parket imitaties zijn dus eigenlijk gewone normale tegels.

Natuursteen: Natuursteen is een verzamelnaam voor duizenden soorten stenen, ontgonnen over de hele wereld. Het uitzicht en de eigenschappen van natuursteen worden bepaald door de manier waarop de steen gevormd werd: door rivieren, door vulkanen, door gebergtevorming... Hier zijn natuurlijk verschillen in zoals graniet, marmer, kalksteen, basalt, leisteen, arduin, blauwe steen,…

Groot formaat tegels: Creëer een ruimtelijk en harmonieus gevoel met deze formaten voor je binnen- of buitenafwerking! Deze tegels kunnen zowel als muur- of vloerbekleding worden toegepast.

Laminaat: Laminaatvloeren zijn extreem veelzijdig en kunnen doorheen het hele huis gebruikt worden. Ze zijn beschikbaar in alle stijlen, van klassiek tot trendy. Bovendien kan laminaat boven traditionele vloerverwarming geplaatst worden, waardoor u met een maximum aan comfort van uw vloer kunt genieten.

Realisaties
Bekijk enkele van onze projecten:
Vloerwerken

Vloerwerken

Vloerwerken

Graag een offerte gewenst? Vraag offerte aan

Graag een afspraak gewenst?

Contacteer Steve: 0477/24.28.32